Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Kέικ με μαρμελάδα



 Υλικά

-500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
-450 γρ ζάχαρη
-250 γρ βούτυρο 240 γρ φρέσκο γάλα
-4 αυγά
-2 βανίλιες ( η ξύσμα πορτοκαλιού )
-ελάχιστο αλάτι

-Xτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μίγμα.
-Προσθετουμε διαδοχικά τα αυγά τη βανίλια (η το ξύσμα πορτοκαλιού) και το αλάτι.
-Τέλος προσθέτουμε το γάλα και το αλεύρι και συνεχίζουμε την ανάμιξη μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο και λείο.
-Ρίχνουμε το μισό μίγμα σε βουτυρωμένη φόρμα, ρίχνουμε μια στρώση μαρμελάδα της αρεσκίας μας και προσθέτουμε το υπόλοιπο μίγμα.
-Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 55 '.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου